Så fungerar det - Cityapp
Skapa konto Logga in

Så fungerar det

Sveriges största rabatthäfte i mobilen

Vi har skapat ett rabatthäfte som du alltid har med dig i mobilen och som hela tiden fylls på med nya kuponger från din favoritbutik, restaurang och köpcentrum. Vår idé är att hjälpa dig att spara pengar på hemmaplan, resan och på semestern.Mycket nöje! / Cityapp.com-teamet

Systemet

Cityapp.com är en mobilanpassad hemsida ”Webbapp” som du når via din webbläsare och systemet fungerar med alla mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Du behöver alltså inte ladda ner någon app till telefonen utan allt finns lättillgängligt på nätet. Tips – Spara en länk i telefonen för extra snabb tillgång nästa gång.

Skapa konto (endast första gången)

  1. Skapa ett konto med ditt mobilnummer.
  2. Du får ett 4-siffrigt lösenord via sms.
  3. Skriv in lösenordet från sms:et. Nu är du inloggad.
  4. Tryck på knappen ”Aktivera Med kod” om du har en aktiveringskod eller ”Aktivera Utan kod” om du saknar kod.
  5. När ditt konto är aktiverat välj stad i höger-meny.
  6. Välj kupong, visa upp den i kassan och tryck på knappen ”FÖRBRUKA KUPONG”.
  7. Rabatten erhålles mot uppvisande av kupongen.

Spara 1000-tals kronor

Förhandsbetalda aktiveringskoder – Dessa koder säljs av t.ex. ideella organisationer för att finansiera sin verksamhet eller delas ut av samarbetspartners. När du lägger in en förhandsbetald kod betalar du inget för tjänsten.

Efterhandsbetalda aktiveringskoder – Dessa koder säljs av andra återförsäljare där betalningen inte sker direkt på plats. När du lägger in en efterhandsbetald kod betalar du direkt på sajten. Betalning gör du enkelt och säkert med betalningsleverantören KLARNA.

Du kan även aktivera tjänsten utan aktiveringskod genom att trycka på ”Aktivera Utan kod”.

Redan efter en kupong har du tjänat in kostnaden för tjänsten som är 33 kr för en månad. Du kan använda alla kuponger och kan spara 1000-tals kronor varje år.

Använd alla kuponger i alla städer

Cityapp.com är ett levande system av rabattkuponger där det ständigt kommer till nya kuponger samtidigt som gamla försvinner. Under tiden som ditt konto är aktiverat kan du använda alla kuponger i alla städer. Förbrukade kuponger är märkta med ”FÖRBRUKAD” och ligger kvar tills giltighetsdatumet passerats. De kan komma att förnyas av det aktuella företaget efter detta datum.

Giltighetstiden på kuponger

Kupongerna som läggs in i systemet har normalt c:a 5 månaders giltighetstid. Under vissa perioder förekommer även kampanj-kuponger med kortare giltighetstid.

Förläng tiden med fler koder

Har du flera aktiveringskoder kan du lägga in dem så snart den nuvarande aktiveringstiden löpt ut. När du lägger in den nya koden så nollställs systemet och du får möjlighet att använda förbrukade kuponger igen. Som prenumerant nollställs systemet varje gång ditt konto förnyas.

När aktiveringstiden löpt ut

När din aktiveringstid löpt ut så kan du helt enkelt inte förbruka kuponger längre. Du har ändå tillgång till Cityapp.com och kan bläddra bland kupongerna. Du kan aktivera ditt konto igen när du vill.

Så gör du (Fysiska butiker)

Välj stad, tryck fram kupongen och visa för personalen som förbrukar den genom att trycka på knappen ”FÖRBRUKA KUPONG”. Den skiftar färg och ligger kvar med märkning ”FÖRBRUKAD”.

Så gör du (Webberbjudanden)

Välj erbjudande, tryck fram kupongen och tryck på ”FÖRBRUKA KUPONG”. När du förbrukar kupongen får du en rabattkod som ger dig rabatt i webbshopen. Skriv upp koden eller kopiera den och tryck sedan på länken till webbshopen.

Vi är tacksamma för tips och feedback

Sänd detta till sverige@cityapp.com.

Övrigt

Med reservation för eventuella felskrivningar i kupongerna. Cityapp.com Sverige:s ansvar gentemot innehavaren av rabatthäftet samt medverkande företag är begränsat upp till aktiveringskodens köpvärde.

 

 

Top