Skapa konto Logga in

Om oss

Affärsidé

Vår affärsidé är att sammanföra företag som vill nå ut till nya kunder med konsumenter som vill spara pengar på nöjen, shopping och restauranger.

Vi har byggt en digital plattform för rabattkuponger som kan nyttjas var man än är och vår tjänst hjälper konsumenter att spara pengar på hemmaplan, resan och på semestern. Vi hjälper samtidigt företag att etablera mobila lojalitetskanaler.

Vi startade vår verksamhet 2012 med ambitionen att bli störst i Sverige på lokala erbjudanden och är idag marknadsledande inom segmentet. Vi har för närvarande samarbete med över 2000 företag, både köpcentrum, rikstäckande kedjor och enskilda butiker över hela landet.

Produkt

Cityapp.com är en mobilanpassad hemsida ”Webbapp” som du når via din webbläsare och systemet fungerar med alla mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Du behöver alltså inte ladda ner någon app till telefonen utan allt finns lättillgängligt på nätet.

Det är kostnadsfritt att ha tillgång till rabatthäftet i mobilen och bläddra bland kupongerna men för att använda dem behöver häftet vara aktiverat. Detta görs med en aktiveringskod som kan köpas online eller av ideella organisationer, föreningar och skolklasser som i egenskap av återförsäljare säljer koder för att tjäna pengar till sin verksamhet. Spridning av aktiveringskoder/-kort sker dessutom via företagskunder och samarbetspartners.

Cityapp.com Sverige AB
Box 513
45121 UDDEVALLA
E-post: sverige@cityapp.com
Vi finns på: www.cityapp.com

Top